11 april 20:00
De lindenberg

‘falen en weer opstaan’ filosofische workshop door radboud reflects

onze maakbare samenleving legt een enorme nadruk op succes. je mag zijn wie je bent, doen wat je wilt en vinden wat je vindt – zolang je maar succesvol bent. vooral jonge mensen leggen de lat zo hoog voor zichzelf dat ze continu druk ervaren. is er in deze omgeving nog wel ruimte om te falen? en wat is dan precies het doel van falen? onderzoek in deze filosofische workshop met filosoof femke takes en ervaringsdeskundige lianne de haan de onverwachte kansen van falen.

13 april 20:00
de lindenberg, karolingenzaal

live opname PRUTSWERK. de podcast. met eva eikhout

tijdens deze live opname van PRUTSWERK. de podcast. is presentator en spreker eva eikhout te gast. eva is bekend als presentator bij bnn-vara en weet met haar werk maatschappelijke kwesties op een humoristische manier aan het licht te brengen. ze inspireert door te vertellen over de hindernissen die zij doorstaat wegens haar lichamelijke beperking in combinatie met rake zelfspot. tijdens deze avond gaan hosts lianne de haan en emma de blok in gesprek met eva over haar prutswerk. tijdens deze avond mag je in de intieme karolingenzaal in de lindenberg ook al je vragen aan eva stellen.

20 april 20:00
de lindenberg, karolingenzaal

vertelavond PRUTSWERK. de biecht.

tijdens de vertelavond PRUTSWERK. de biecht. vertellen inspirerende sprekers hun vaak grappige faalverhaal. heb je ook iets op te biechten? in de intieme karolingenzaal mag je als publiek ook anoniem jouw faalverhaal delen